Image
Top
Navigation
9 mei 2013

Waterproof SD-card

Het zal je maar gebeuren dat je na een dag draaien het kaartje waar alles opstaat in het water ziet verdwijnen. En niet zomaar in het water, neehee in de gracht van de KMA in Breda. Dat is een gracht met een wal van zo’n meter of drie hoog en karpers van wel 1,5 meter lang!

Vanwege veiligheid worden auto’s achteruit ingeparkeerd. En zodoende stond ik tijdens het inladen van de spullen tussen mijn auto met open kofferbak en de rand van de gracht, ik voelde me al niet helemaal op mijn gemak. Ik wilde het kaartje uit de camera halen en toen ik dat deed, ik drukte het kaartje in om te ontgrendelen, schoot het kaartje uit de houder. Het ving wat wind en ging ervandoor, regelrecht de gracht in. Mijn eerste reactie was dat dit een grapje was, maar ik heb het toch echt zelf gezien én zelf gedaan.

Toch moet dat kaartje, wat we nog kunnen zien liggen, eruit. De beveiliging gaf ons een paar oude ‘kistjes’ en Jaap-Theo ging het water in om, met gevaar voor eigen leven, de kaart veilig te stellen. Dat lukte, stap 1 geslaagd. Maar nu, drogen en hopen dat het materiaal nog kan worden ingeladen. We hebben internet afgezocht naar reacties en klunzen die hetzelfde hebben meegemaakt. We hoopten er maar het beste van want lang niet alle reacties waren positief.

Inmiddels allang weer thuis kreeg ik een verlossend smsje van Jaap-Theo: Hij doet het nog, ik heb het materiaal veiliggesteld. We hebben gelukkig een uitzending maandag!! Ik heb daarna de fles wijn maar helemaal leeggedronken! En voor de rest houden we er een onvergetelijk avontuur en verhaal aan over!

Submit a Comment

Categories

Nieuws